Noutati si multe altele!

Dacia Logan MCV 2017 Stepway dezvaluit

  • februarie 27, 2017
  • Not categorized
  • Postat de
  • Comentariile sunt închise pentru Dacia Logan MCV 2017 Stepway dezvaluit

Dacia Logan MCV Stepway a fost dezvaluit cu spatiu de stocare suplimentar, kit modernizare, si un nou styling pentru a da un efect de off-road similar cu Dacia Sandero Stepway.

Logan Stepway 2017 s-a crescut garda la sol cu 50mm, acum ajunge la 174mm si are un spoiler in doua tonuri, placate cu antiderapant, precum si lumini de ceata si lumini de zi cu LED-uri.

 

 

La lansare, acesta va fi disponibil în doua culori –  Azurite Blue sau Mink. Model editie limitata bazate pe variantele speciale ale tuturor modelelor de top. Dacia Stepway 2017 va fi expuse la Salonul Auto de la Geneva.

Logan MCV Stepway 2017 vine cu senzori de parcare spate si pornirea în rampa asistata. In timp ce camera pentru marsarier v-a fi optionala. Modelele editie limitata vor avea control al climei, sistemul multimedia Media Nav Evolution, senzori de parcare spate si cruise control cu limitator de viteza.

 

Va veni echipata cu motor pe benzina sau diesel, ca modelul standard Logan MCV, plus noul motor pe benzina 75 sce.
Nu exista nici un cuvânt supus despre stabilirea preturilor, dar diferenta dintre un Sandero standard si un Sandero Stepway este în jur de £ 1000.

Comments

Back to top